Bakkerij Breden (voorheen Kragt) getroffen door flinke brand

WENUM-WIESEL – Bakkerij Breden in Wenum-Wiesel is vrijdagnacht getroffen door brand. De bakkerij heeft zoveel schade opgelopen, dat de winkel zaterdag volgens de brandweer niet open kan.

Bron: Omroep Gelderland – De brand in het pand aan de Zwolseweg brak rond 2.30 uur uit. Er raakte niemand gewond. Er is geen asbest vrijgekomen, meldt de brandweer. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.
De brand brak rond half drie uit. ,,Personeel dat aan het werk was rook rook, en konden dat niet direct thuis brengen. Enkele minuten later stond de bakkerij al helemaal in brand”, vertelt officier van dienst Martin van den Hoek van brandweer Epe/Voorst/Apeldoorn. Toen de brandweer aankwam was er sprake van een uitslaande brand. Na twintig minuten tot een half uur kon het sein brand meester worden gegeven.
De precieze schade kon vannacht nog niet worden gegeven. ,,Maar voorlopig zal de bakkerij niet open kunnen”, weet Van den Hoek. ,,Grondstoffen zitten onder het roet, water of rook. Het woonhuis en de winkel hebben we kunnen sparen, behoudens rookschade.” meldt de Stentor
w50d6cclkm04846fxf19i2spd-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties