KIKA Actie door de Slaapfabriek

Tijd voor een feestje! In het kader hiervan organiseren de eigenaren, Arvid en Marjo Prigge, een verwenweekend (4-5-6 juli) voor kinderen die ernstig ziek zijn. 

Bron: Deventer Centraal – Zij mogen een heel weekend samen met hun ouders en broertjes/zusjes kosteloos genieten van heel veel verwennerij. Het plan is om dromen van deze kinderen te verwezenlijken. Samen met heel veel vrijwilligers, inzet van netwerk, vrienden en bedrijven uit de regio wordt er gewerkt aan een fantastisch weekend. 
Droom niet je leven, maar leef je droom!
“Droom niet je leven, maar leef je droom” is de tekst die prominent in de ontbijtruimte van De Slaapfabriek hangt. 2009 was het jaar waarin voor Arvid en Marjo Prigge twee dromen uitkwamen: De start van De Slaapfabriek en de komst van hun prachtige dochter Kim. 
Het ontbijthotel beschikt over 12 luxe hotelkamers, ieder ingericht in de sfeer van een wereldstad. Nu, 5 jaar later, willen zij proberen om dromen te realiseren van kinderen die kampen met de vreselijke ziekte kanker. 
Een heel weekend lang worden de kinderen met hun ouders en broertjes/zusjes verwend. Dromen ze ervan om een rondvlucht te maken? Het hotel staat op het vliegveld Teuge dus dat kan geregeld worden. Of een kijkje nemen achter de schermen bij De Apenheul? Niets is onmogelijk… 
De Slaapfabriek zal er alles aan doen om hun dromen uit te laten komen en er voor deze families een onvergetelijk weekend van te maken. 
ayuiqemyvv8jaj9kdo9b5q6ml-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties