Prinses Margriet bezoekt voorstelling Introdans in Arnhem

APELDOORN – Prinses Margriet gaat zaterdagavond 28 juni naar de Schouwburg Arnhem om de voorstelling End of Season van balletgezelschap Introdans bij te wonen. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst hecht ze er als beschermvrouwe veel waarde aan dat Introdans voorstellingen voor een breed publiek maakt en kwetsbare groeperingen bij zijn activiteiten betrekt meldt Omroep Gelderland. 

Prinses Margriet naar Arnhem voor slot seizoen Introdans
ARNHEM – Prinses Margriet gaat zaterdagavond 28 juni naar de Schouwburg Arnhem om de voorstelling End of Season van balletgezelschap Introdans bij te wonen. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst hecht ze er als beschermvrouwe veel waarde aan dat Introdans voorstellingen voor een breed publiek maakt en kwetsbare groeperingen bij zijn activiteiten betrekt. 
Het balletgezelschap sluit het dansseizoen traditiegetrouw af met een parade van balletten: de hoogtepunten uit het repertoire van Introdans. De dansers dragen tijdens alle balletten zwarte kostuums. Ook het publiek wordt gevraagd zich aan deze speciale dresscode te houden. Introdans wil daarmee de nostalgische sfeer van de jaren 20 oproepen. 
Op het programma staat onder meer No Longer Silent. Deze choreografie wordt live begeleid door Het Gelders Orkest. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER