Gezocht Vrijwilligers

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell (SWIII/LBP) heeft nog plek voor vrijwilligers! Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meehelpen om een kamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een super vrijwilliger!

Met meer vrijwilligers kan scoutinggroep SWIII/LBP nog meer kinderen een plek binnen Scouting geven. Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? Kom aanstaande zaterdag 21 juni langs om te kijken of Scouting iets voor jou is. Tijdens deze Open Dag is iedereen van harte welkom om er achter te komen hoe leuk en afwisselend het bij onze scoutinggroep is!
 
Scoutinggroep SWIII/LBP uit Apeldoorn biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die de groep doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, want met deze gave vrijwilligersklus ontwikkel jij ook jezelf. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting, maar ook in je (toekomstige) werk of opleiding.
 
Dus kom zaterdag 21 juni aan om er achter te komen of Scouting ook iets voor jou is!

b0mdgvv2ucuxzjvzcun9qtrj2-w300-h125-f-be

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER

Reacties