Win Kaarten voor Concours d’Elegance Het Loo

APELDOORN – WIN KAARTEN – De Nationale Auto8Daagse sluit dit weekend met het Concours d’Elégance Paleis Het Loo in Apeldoorn af.  Autovisie organiseert als vanouds het Nationale Concours met ook dit jaar weer verrassende klasses, waaronder ‘supercars met middenmotor’, ‘50 jaar Ford Mustang’, ‘geniale eenvoud’ en ‘sportwagens voor de gewone man’. Dat wilt u toch niet missen?

Autovisie geeft kaarten weg voor Concours d’Elégance Paleis Het Loo
Internationale allure
Het weekeinde van 21 en 22 juni staat bij de echte klassiekerliefhebber gereserveerd voor het Concours d’Elégance Het Loo. Het prestigieuze oldtimerevenement wordt voor de elfde maal gehouden en geniet inmiddels internationaal aanzien. De deelnemers komen dan ook niet alleen uit Nederland. Duitsers, Engelsen, Fransen en andere internationale klassiekerbezitters zullen naar Apeldoorn komen.
Nationaal Autovisie Concours
Op zaterdag om 10.00 uur wordt het evenement officieel geopend, waarna op de oprijlaan van het paleis de eerste van de traditionele sprintraces wordt gehouden. Om 13.00 uur zullen alle deelnemers aan het Nationaal Autovisie Concours worden gepresenteerd. Dit jaar zijn er prijzen in zeven verschillende categorieën te winnen. In de klasse Geniale Eenvoud strijden onder andere een Fiat Panda, Volkswagen Kever en Mini om de hoofdprijs. Voorts is er de klasse Japan in de Kinderschoenen, waarbij de focus ligt op de zeldzame klassieke auto’s van Japanse bodem. In de categorie
Filmhelden komen onder andere een The A-Team-van en de Dodge van The Dukes of Hazzard voorrijden. Rondom supercars zijn er twee segmenten, voorzien van een middenmotor zoals de Lotus Esprit en Ferrari Mondial en de betaalbare modellen, waaronder een Triumph en MGB GT. In de klasse PRV, een wereldmotor komen modellen aan bod die uitgerust zijn met de beroemde PRV-V6-motor, waaronder de Renault Alpine. Tot slot wordt er stil gestaan bij 50 jaar Ford Mustang. De prijsuitreiking heeft om 16.00 uur plaats. Op zondag heeft het International Concours d’Elégance plaats, terwijl ook dan sprintraces worden gehouden.
Paleistuinen
Op beide dagen opent het evenement om 10.00 uur. De poorten sluiten om 18.00 uur. Bezoekers met een klassieke automobiel mogen hun auto in de paleistuin parkeren, waardoor ook het parkeerveld de moeite waard is om een bezoek aan te brengen. Het complete programma vindt u op www.auto8daagse.nl
Win
Om het grootste autofeest van Nederland, de Nationale Auto8Daagse, extra feestelijk af te sluiten geven we 100 kaarten weg voor Concours d’Elegance Het Loo. Doe mee en maak eenvoudig kans op twee kaarten ter waarde van €30,- per stuk.

Reacties