Jakkeren naar Zuid-Frankrijk is nu voorbij

Romantisch onderkomen brengt rust!

GRANDCHAMP (Frankrijk) – Op je vakantieadres wil je zo snel mogelijk zijn. Dat zo betekent vaak “jakkeren” aan een stuk door. Plezieriger is een tussenstop, na zo’n 600 kilometer. Wij ontdekten daarvoor een heerlijke, romantische tussenstop in Grandchamp in een verbouwde herenboerderij die is omgetoverd tot een chambres d’hotes. Eigenaar is René Groenheijde die sinds een jaar of vier drie kamers verhuurd aan passanten, inclusief ontbijt en eventueel met diner (bijbetaling 25 euro p.p. voor 4 gangen).
Het huis is aan de voorzijde bijna volledig begroeid met witte rozen. Aan de overkant van de straat loopt een klein riviertje waar ’s morgens het ontbijt wordt geserveerd als het weer dat toelaat.
De prijs is uiterst voordelig. Inclusief ontbijt voor 2 personen € 55.00.
Ook gasten die langer dan 1 dag willen blijven zijn uiteraard welkom. Weekendje weg? Heerlijk naar eigenaar René die samen met zijn hondje met de naam “Hondje” u heerlijke dagen biedt en een gastvrij onderkomen. De sfeer is ongekend gezellig. Vanaf het eerste moment krijgt men het gevoel er jaren te wonen.
Meer weten? Mail dan naar [email protected]
Kijk voor een foto impressie op
banner eac WK Speelschema

Reacties