Hoenderloo van nature goed

Hoenderloo van nature goed

Hoenderloo, van nature goed!

Het prachtige dorp Hoenderloo is centraal gelegen op de Gelderse Veluwe en is de perfecte uitvalsbasis voor natuur- en kunstliefhebbers, fietsers, wandelaars en iedereen die op zoek is naar rust en schoonheid. De bossen in en om Hoenderloo zijn jaarrond toegankelijk en u zult er versteld staan van de diversiteit en prachtige kleuren.

Vakantie

Hoenderloo is bij uitstek geschikt voor een lange of korte vakantie. Er zijn diverse uitstekende campings en bungalowparken in het dorp, die als uitvalsbasis kunnen dienen voor een verkenningstocht van de omgeving. De nabijheid van de steden Apeldoorn, Arnhem en Ede geeft u nog meer mogelijkheden om alles te halen uit uw verblijf in Hoenderloo!

Hoenderloo heeft diverse voorzieningen voor jong en oud en een keur aan bedrijven.

Wij begroeten u graag bij uw bezoek aan ons mooie Hoenderloo, waar rust nog gewoon is! Hoenderloo is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A1 en A50. De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Hoenderloo wordt rondom omgeven door bos, heide en zandverstuivingen, zodat u naar harte lust wandelend, op de fiets of te paard van deze prachtige omgeving kunt genieten. Wij in Hoenderloo zijn bijzonder trots opHet Nationale Park De Hoge Veluwe, dat zeer de moeite waard is om te bezoeken. Ook het Nederlands Elektriciteitsmuseum en de bekendste ijsmaker van de Veluwe, IJs van Co, zijn een bezoekje meer dan waard.

In Apeldoorn, op ongeveer 12 kilometer van Hoenderloo, kunt u uitstekend winkelen. Deze stad, die steevast in top van beste winkelsteden van Nederland staat, heeft voor elk wat wils. Daarnaast kunt u in Apeldoorn nog enkele prachtige en wereldberoemde attracties bezoeken, zoals Paleis het Loo en de Apenheul. Een ideaal gezinsuitje is pretpark de Koningin Julianatoren. Ook de gezellige steden Ede en Arnhem liggen relatief dichtbij.

In de omgeving van Hoenderloo zijn ook tal van plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. In Arnhem bevinden zich bijvoorbeeld het Openluchtmuseum en dierentuin Burgers Zoo. Ook een bezoek aan de oude Hanzesteden Zutphen of Deventer behoort tot de mogelijkheden. Iets verder weg vindt u Ouwehands Dierenpark in Rhenen op De Grebbeberg

    .

Reacties