SONAboog ‘samen in beweging’ 

Olga Commandeur verzorgt feestelijke opening SONAboog Randerode!

Op 4 juli a.s. wordt er in de tuin van Verpleeg- en reactiveringscentrum Randerode, een locatie van Zorggroep Apeldoorn en omstreken een SONAboog geplaatst. Een SONAboog is een unieke manier om bewegen leuk te maken. Deze boog is bedoeld voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers.
Monica Vink, locatiemanager Randerode: “De SONAboog is een interactieve geluidsboog speciaal ontworpen voor in de buitenruimte. Het is een grote blauwe boog die je al van verre kunt herkennen. Met één druk op de knop kan eenvoudig gekozen worden voor verschillende spellen. De SONAboog zorgt voor meer beweging en hij is voor iedereen. Je kunt onder begeleiding een spel doen, maar je kunt ook alleen bewegen. 
De SONAboog maakt bewegen leuk, het is sociaal en de spelletjes zijn niet moeilijk. We ontwikkelen de komende maanden ook zelf spellen voor de diverse cliëntgroepen die we hier hebben, zodat de spellen optimaal aansluiten bij de beweegbehoeftes van onze cliënten. Zorggroep Apeldoorn en omstreken is constant bezig om te zoeken naar nieuwe ontwikkelingen om zo de zorg te verbeteren. De SONAboog is hiervan een goed voorbeeld.

Voor iedereen
Cliënten kunnen samen met hun familieleden naar de SONAboog gaan of met medewerkers en vrijwilligers. De SONAboog stimuleert mensen om er samen gebruik van te maken en het is een goed initiatief om te bewegen en om sociale interactie te bevorderen”. 
Olga Commandeur
Op donderdag 10 juli a.s. wordt vanaf 14.30 uur de SONAboog feestelijk in gebruik genomen door Olga Commandeur, bekend van het programma “Nederland in Beweging”. Zij zal laten zien welke leuke dingen er met de SONAboog kunnen, want  ‘Samen in beweging is leuk.‘
w50d6cclkm04846fxf19i2spd-w300-h125-f-be

Reacties