Oproep aan leden van vereniging De Boerderij

Leden van vereniging Boerderij Beekbergen kunnen binnenkort benaderd worden door de vrijwilligers, met de vraag of de NAW gegevens in de administratie van de vereniging nog correct zijn. De Boerderij wil leden die (nog) niet benaderd zijn, vragen om zelf hun actuele gegevens even te mailen naar [email protected] en in de Onderwerp regel te vermelden: “update leden”.

Update nieuw bestuur
Het nieuwe bestuur van De Boerderij in Beekbergen werkt hard aan een mooi activiteitenprogramma, een nieuwe uitstraling en een strakke organisatie. Daarbij hoort ook een up to date administratie van het ledenbestand. Momenteel zijn de vrijwilligers drukdoende om alle gegevens te controleren. Helaas lukt het niet altijd om de actuele telefoonnummers en/of adressen te achterhalen. Veel mensen zijn al jarenlang trouw lid, maar lopen daardoor soms de voor hen interessante informatie mis. Een oproep voor een ledenvergadering, bijvoorbeeld. Of een uitnodiging voor een andere activiteit die speciaal voor leden georganiseerd wordt.
De Boerderij Tullekensmolenweg 22A Postbus 217360 AA Beekbergen T 055-506 2239
W www.boerderijbeekbergen.nl
dna0zdpod7jzbk22eozlck535-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties