Vrachtwagenchauffeur in kritieke toestand naar ziekenhuis

VOORTHUIZEN – Een vrachtwagen is op de A1 tussen Apeldoorn en Amersfoort achterop een andere vrachtwagen gereden, die aan het remmen was vanwege filevorming. De chauffeur van de achterste vrachtwagen zat bekneld. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De andere chauffeur is ongedeerd meldt Omroep Gelderland

Trucker in kritieke toestand na ongeluk op A1 Voorthuizen
VOORTHUIZEN – Een vrachtwagen is op de A1 tussen Apeldoorn en Amersfoort achterop een andere vrachtwagen gereden, die aan het remmen was vanwege filevorming. De chauffeur van de achterste vrachtwagen zat bekneld. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De andere chauffeur is ongedeerd.

Het ongeval gebeurde in de buurt van Voorthuizen. De weg was urenlang dicht. Inmiddels is alleen de rechterrijstrook nog gesloten, in verband met opruimwerkzaamheden.
Achter het ongeluk ontstond een file. Daarin deed zich een kop-staartbotsing voor. Daarbij is niemand gewond geraakt. De brandweer deelde water uit aan mensen in de file.
Onder begeleiding van de snelweg af
Mensen die achter het ongeluk vast staan, moesten onder begeleiding van de politie keren. Ze werden van de snelweg afgeleid via de afrit Stroe.
jzhbwm9lw6eporgv3gixpaivu-w300-h250-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER