JOHN FRICK BAND @ BLUESCAFE APELDOORN

Vrijdag 25 juli JOHN FRICK BAND @ BLUESCAFE APELDOORN aanvang 22.00 The John Frick Band www.johnfrickband.com inmiddels 5 piece band met Saxofonist Tom Moerenhout en deze zomer als special Clayton Frick. Saxofonist Tom Moerenhout, die ook op hun laatste album speelt . En helemaal uit Australië, gaat Clayton Frick wat vakantietijd doorbrengen in Holland. Hij speelde met de band tijdens hun tour in Zuid-Afrika 

De muzikanten van de Haagse John Frick Band laten de energie en de passie van grootheden als Elmore James, Muddy Waters, Freddy King, Peter Green en Rory Gallagher in hun eigen nummers doorklinken.Hun onlangs bij Blueshine Records uitgebrachte tweede CD “Urban Crossroads” is een gedegen en gevarieerd met langzame en snelle blues, swing en rock and roll. Dit alles vakkundig uitgevoerd met strakke begeleiding van drum en bas.
De John Frick Band treedt niet alleen op in Nederland en België, maar speelde in 2012 ook op The Table Mountain Blues Summit in Kaapstad, de geboorteplaats van John Frick. Tussen de optredens door schrijft de band nieuw materiaal voor een derde cd die in 2015 moet verschijnen.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.
The band members are: John Frick (vocals, guitar, slide guitar), Leo Birza (vocals, keyboards), Michel De Man (drums) Nico Hart (bass guitar, backing vocals), Tom Moerenhout (Sax)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER