Portret Enzo Ferrari en Alfieri Maserati bij The Gallery

In The Gallery Brummen exposeren steeds kunstenaars en fotografen hun werk. Tot 15 september exposeert portretschilder Hannet Rodenrijs portretten van Enzo Ferrari en Alfieri Maserati. Bovendien is er een foto-expositie ‘de schoonheid van het verval’ van fotograaf Wil Westerweel.

Portretschilder Hannet Rodenrijs schildert op houten panelen, met acrylverf, pastelkrijt en pastelkleurpotlood. In opdracht heeft ze grootmeesters Enzo Ferrari en Alfieri Maserati vastgelegd.  Haar portretten zijn uiterst realistisch, met soms een licht abstracte toets.
Fotograaf Wil Westerweel exposeert foto’s van auto’s, aangetroffen in vervallen schuren en aan het oog onttrokken autokerkhoven. 
Deze foto’s werden gemaakt in Luxemburg, Duitsland, België, Frankrijk en enkele in Nederland.  Auto’s staan soms wel veertig jaar onaangeroerd op één plek, waardoor prachtige natuurverschijnselen ontstaan.
De expositie van beide kunstenaars loopt tot en met 15 september. The Gallery Brummen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur geopend, de eerste zondag van de maand tussen 11.00 en 16.00 uur. Meer informatie.
Voor alle vragen betreffende het werk van Hannet Rodenrijs en Wil Westerweel , of als u interesse heeft in aankoop van een werk neem dan rechtstreeks contact op via 
www.hannetrodenrijs.nl  of  www.wilwesterweelfotografie.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties