Herdenking Huub van Vreeswijk vrijdag 25 juli a.s.

APELDOORN – Ondanks de onzekerheid over een datum van een uitvaart, heeft de vader van de bij de vliegramp overleden Huub van Vreeswijk zijn broer verzocht een herdenking te organiseren meldt de Stentor.

Huubs vader schrijft op Facebook: ‘Naast het enorme verdriet dat we ervaren door het overlijden van onze Huub worden we ook geconfronteerd met grote onzekerheid. Er is vooralsnog niets concreets te zeggen over zijn uitvaart, wanneer deze plaatsvindt, of deze überhaupt ooit nog kan plaatsvinden. Toch willen we een moment creeren waarop we Huub op gepaste wijze kunnen herinneren en we ons leed samen kunnen delen.”
Dat kan op vrijdag 25 juli, vanaf 13.00 uur. Dan is iedereen, buren, vrienden, teamleden, klasgenoten, die zijn of haar verdriet met de familie wil delen uitgenodigd bij KSG Apeldoorn aan de Molleruslaan 32, de Mavo-locatie. ,,Mijn zoon is vermoord op ruim tien kilometer hoogte door een roverhoofdman en, zoals onze Koning vandaag sprak: ‘liggen vele levens in scherven en is dit verlies niet meer goed te maken. Iedereen die wij 25 juli mogen begroeten verlicht de last die wij opgelegd hebben gekregen.”
                       Rutte wil gerechtigheid