De “Amerikaanse” Bulldog in al zijn soorten

Zondag 3 augustus is er in de manege van de IJsselruiters, Eerbeekseweg 1 te Brummen een hondenshow van de “Amerikaanse” Bulldog in al zijn soorten. De aanvang is om 11.00 uur. Het is een fun show genaamd de Diamond Summer show tbv een goed doel. Dit goede doel heet Breakout4kids, voor kinderen van chronisch zieke ouders. Deze stichting is opgezet om kinderen van chronisch zieke ouders 1x per jaar een dag van hun leven te geven. 

Er zal op deze dag alles ten bate van het goede doel zijn, er staat een reuze springkussen die gesponsord is door springkussenverhuur Brummen, de lokale bakkerijen Verbeek te Brummen en bakkerij Teeselink te Brummen hebben 500 broodjes gesponsord voor de broodjes knakworst die daar verkocht zullen worden en alle inkomsten hiervan gaan dan ook naar dit goede doel. 
De knakworst is gesponsord door Jumbo te Helmond. Remia uit Den Dolder en Jumbo te Helmond hebben ook nog voor de sauzen op de broodjes gezorgd. Ook is er een kinderring voor alle andere hondenrassen groot of klein met of zonder stamboom waarin kinderen hun hondje mogen komen showen. Elk kind ontvangt een attentie. Wel moet voor iedere hond het entingsboekje meegenomen worden.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties