Dancetour Apeldoorn 2014 

Het Marktplein vormt op zondag 10 augustus het decor voor Dancetour Apeldoorn! Van 13:00 tot 22:00 zijn verschillende DJ’s, waaronder regionale talenten en (inter)nationale toppers, achter de draaitafels te vinden. Namen als Bassjackers en Wildstylez beloven ervoor te zorgen dat het ook dit jaar weer een groot feest wordt. In 2013 trok Dancetour Apeldoorn ruim 8.000 bezoekers.

Het gratis toegankelijke dance event wordt geopend door lokaal talent. Op vrijdag 18 juli 2014 werd in Café Jeroen bepaald wie Dancetour Apeldoorn mag openen.
Vier finalisten nemen het deze avond tegen elkaar op in de finale van de Pepsi DJ Clash, de DJ contest van Dancetour. De Pepsi DJ Clash winnaar wordt achtereenvolgens opgevolgd door MOTi, La Fuente, Lucien Foort, The Partyqsquad, Bassjackers en Wildstylez. De DJ’s worden begeleid door de vaste host van dit Dancetourseizoen, MC Boogshe. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties