Inspiration Boost in SamSam

Op donderdag 11 september organiseert Stichting Paraplu Apeldoorn alweer de tweede editie van Inspiration Boost in artcafe SamSam in Apeldoorn. Zoals de naam al doet vermoeden een avond vol inspiratie!

Ze hebben weer energieke en gedreven sprekers die een persoonlijk verhaal vertellen waardoor je volledig geïnspireerd raakt en opgeladen naar huis gaat. Het zijn korte verhalen over bijvoorbeeld duurzaamheid, verbinding, kansen of bijzondere persoonlijke gebeurtenissen.

De sprekers staan alleen met microfoon, dus zonder andere hulpmiddelen zoals een presentatie op het podium. Helemaal “kaal”, maar met een prachtig verhaal. Tevens is er ruimte voor mensen die op de avond zelf graag een verhaal willen delen.
Stichting Paraplu doet dit omdat ze geloven in de verbinding die ontstaat vanuit inspiratie en het delen ervan, zeker onder het genot van een drankje Lees verder bij ApeldoornDirect
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties