Zondag 31 augustus: Concert Masterclass Apeldoorn 

Rietveld-paviljoen van het Kröller-Müller

Op zondag 31 augustus (aanvang 14.30 uur) wordt in het Rietveld-paviljoen, in de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum, een concert verzorgd door deelnemers aan de ‘Masterclass Apeldoorn’. In de week van 25 tot en met 31 augustus worden masterclasses kamermuziek gegeven door zes topmusici van internationale reputatie, in Theater en congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Hieraan nemen zo’n 40 jonge getalenteerde muziekstudenten uit vele landen deel. Zowel deelnemers als docenten geven op diverse plaatsen in Apeldoorn en omgeving
.
De volgende masters verzorgen de lessen: Nobuko Imai (altviool), Asdis Valdimarsdottir (altviool), Philippe Grafin (viool), Raphael Wallfisch (cello) en Pascal Devoyon (piano).
Het concert wordt georganiseerd door de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn en is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.
Het programma en de uitvoerenden worden pas bepaald tijdens de Masterclassweek. Meer informatie vindt u op de website www.masterclass-apeldoorn.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties