Het prachtige Oranjepark (stadspark Apeldoorn) vormt zaterdag 13 september 2014 het decor voor het Festival Mondial.

FESTIVAL MONDIAL APELDOORN

‘Alle kinderen naar school’ is wederom het thema van Festival Mondial 2014. Toegang is natuurlijk weer helemaal gratis.
PROGRAMMA

Opening om 11:00
Officiële opening met welkom door Adele Reiss, voorzitter Mondial Apeldoorn gevolgd door feestelijke start Festival door Joji Na en groot kinderkoor.
GROOT KINDERKOOR PARKENSCHOOL & DE VIJFSTER
Leerlingen van groot kinderkoor Parkenschool & Vrijeschool De Vijfster zullen de spetterende opening verrichten van Festival Mondial Apeldoorn 2014. Ze gaan er muzikaal voor met o.m. een prachtige uitvoering van ‘Morgen is voor ons een droom’.
PRESENTATOR JOJI NA
Joji Na (1988) is de artistiek leider van Tim Koldenhof Producties. Hij acteert, regisseert, maakt theater en films. Hij volgde acteursopleidingen bij de Trap en Kemna Casting in Amsterdam. Met zijn korte film Flirt won hij in 2009 op het Film by the Sea Festival de Young Talent Award voor beste korte film. Op dit moment speelt Joji een vaste rol in de serie VRijland. Ook was hij te zien in de jeugdserie Spangas. Voorts was Joji o.a. werkzaam als presentator bij de VPRO in Villa Achterwerk.
Prijsuitreiking Mondial Kinderslinger om 11:15
Capoeirademonstratie om 11:30
Performanceklas TKP om 12:00
Eliza wereldmuziek om 12:30
4 beste rappers van Apeldoorn om 13:00
The Thunder Nights (schoolband) om 13:30
Kora Fusion om 15:00
Sluiting Festival om 17:00
Wilt u onze sponsor zijn voor het Festival Mondial? Wij verzoeken u vriendelijk hierover contact op te nemen.
CONTACT
Wilt u meer weten over Stichting Mondial Apeldoorn, sponsor worden of uw stichting aanmelden bij Mondial, neem dan geheel vrijblijvend contact op. E-mailen kan naar [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties