Grenzen tussen foodservice en retail vervagen

APELDOORN – Bidvest Deli XL houdt op 9 en 10 september 2014 de Food e-motion plaats in de Americahal in Apeldoorn. Het moet een beurs worden waar foodservice en foodretail samenkomen.

“De foodmarkt van nu is sterk in beweging, waarbij de grenzen tussen foodservice en retail vervagen”, zegt Bidvest Deli XL in een aankondiging. De groothandel wil op de trend inspelen met nieuwe concepten en producten. “Online ontwikkelingen spelen een duidelijke rol in de wereld van food en bieden de mogelijkheid om de verhalen achter producten te delen. Daarmee inspireert Bidvest Deli XL haar klanten, want food is beleving, food is emotie. Food is onze passie, dat verbindt ons”, zegt Lucas Roskam, Directeur Nationale Sales bij Bidvest Deli XL.
Zintuigen aan het werk
Centraal op de beurs staan ruiken, proeven en voelen centraal. Leveranciers presenteren de nieuwste producten op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Daarnaast is er volop de mogelijkheid om van alles te proeven en te ervaren: chef-koks koken live inspirerende gerechten om het publiek mee te verrassen. 
Lees verder op Out-of-Home.nl
Info
Voor meer informatie over en toegang tot Food e-motion 2014 kunt u terecht op www.delixl.nl/foodemotion. De beurs vindt plaats in de Americahal (Laan van Erica 50, 7321 BX Apeldoorn) en is op dinsdag 9 en woensdag 10 september geopend van 11.00 – 18.00 uur
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties