Toch nog even zomer

Zomer vanaf woensdag terug

Na een aantal herfstachtige weken is volgende week de zomer terug in Nederland. Mogelijk loopt het kwik woensdag al op tot boven de zomerse grens van 25 graden. Donderdag wordt het met 27 graden vervolgens nog warmer, verwachten de meteorologen van weeronline.nl.
Het weerbureau had al aangekondigd dat er mooi nazomerweer aan zat te komen, maar de temperaturen worden waarschijnlijk hoger dan verwacht. Het mooie weer is te danken aan een orkaan die warme lucht met zich meebrengt richting IJsland. Er ontstaat daardoor een hogedrukgebied boven het westen van Europa.
Zondag was nog een wisselvallige dag en maandag wordt vervolgens een overgangsdag van herfst naar zomer. Donderdag belooft de mooiste dag van de week te worden met veel zon en temperaturen tussen de 23 en 27 graden. Ook vrijdag kan nog een fraaie nazomerdag worden. In het weekend stijgt de neerslagkans weer en daarna wordt het waarschijnlijk wat koeler.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties