Primeur voor Apeldoorn

Op zaterdag 13 september beleeft Apeldoorn iets unieks: de opening van een tweede denksportcentrum. Het woord uniek is hier op zijn plaats omdat tot nu toe geen enkele andere gemeente in Nederland kan bogen op meer dan één denksportcentrum. 

Het nieuwe Denksportcentrum Noord – aan de Sleutelbloemstraat 22 in de wijk Zevenhuizen – is het resultaat van de inspanningen van een werkgroep opgericht op initiatief van de Apeldoornse Bridge Federatie (ABF). Het gebouw, dat in eerste instantie onderdak biedt aan drie bridgeclubs (Klaver Vier, Drive Inn en De Parel), bridgeschool Apeldoorn en een schaakclub (Schaakstad Apeldoorn), staat nadrukkelijk ook open voor andere denksportverenigingen.
 
De opening zal plaatshebben in het kader van een open dag, die begint met een inloop om 11.00 uur, een uur later gevolgd door een welkomstwoord en de officiële opening door wethouder Nathan Stukker. Aansluitend kunnen genodigden en andere belangstellenden deelnemen aan diverse activiteiten, zoals een wijnproeverij, leren bridgen in 10 minuten, en schaken tegen Thomas Beerdsen, Nederlands jeugdkampioen tot en met 16 jaar.
 
De open dag duurt tot 16.00 uur.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 
Cookieinstellingen