Het is weer Bronst

De herfst is begonnen en dat is goed te merken. De daglengte is alweer flink afgenomen en de temperatuur kan ’s nachts behoorlijk zakken, waardoor septemberochtenden nogal eens in nevelen gehuld zijn…

Nieuws
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif spacer.gif

Bronstwandelingen

Het is weer bronst en de bronstexcursies zijn onverminderd populair. Wilt u nog mee? Kijk dan snel in de agenda en boek uw excursie. Uw gids neemt u mee naar wildobservaties die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.

Iedere dinsdag sportief

Een nieuwe wekelijkse wandeling op de dinsdagmorgen voor wie fit wil worden door te wandelen. En dat door de mooiste landschappen van Nederland. Iedere week een andere route van 2 uur. Onder leiding van een gecertificeerde wandelsportbegeleider die ook nog eens iets kan vertellen over de natuur. Aanrader!

Lees meer
 

spacer.gif spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Nieuws
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif spacer.gif

5 september: Miltairen en paarden!

Het Park is vereerd te mogen optreden als gastheer voor de Militaire Prestatietocht Te Paard. Een prachtig paardensportevenement met veel traditie voor en door (oud-)militairen. Te paard (onder het zadel of aangespannen) leggen de bijna 160 deelnemers een parkoers af door het Park. Onderweg moeten tal van proeven worden afgelegd, zoals handboogschieten, pistoolschieten en ringsteken. Er wordt zelfs een kennistest afgenomen. Enkele proeven vinden plaats op de Picknickweide, in het Centrumgebied van het Park.

Lees meer

6 september: Filosoferen over dieren

Michiel Korthals is emeritus Hoogleraar Toegepaste Filosofie. Tijdens zijn lezing vertelt hij over de relatie tussen dieren en mensen. Zoals het een filosoof betaamt komt hij niet met panklare antwoorden, maar zijn het juist de vragen die centraal staan. Hoe kunnen en  moeten we met dieren omgaan? Moeten we dieren als mensen behandelen? Hebben dieren rechten? Dat en nog veel meer.

Reserveer
 

spacer.gif spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Nieuws
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif spacer.gif

27 september: Streekmarkt

De maandelijkse streekmarkt met producten uit de omgeving trekt steeds meer bezoekers. Niet verwonderlijk, want iedere maand weer hebben we zo’n 20 stands met de leukste en lekkerste producten. Proeven, ruiken en voelen. Komt u eens langs?
 

Vroeger dan de rest!

In september mag je als bezoeker pas om 9.00 het Park betreden. Wie met deze excursie meegaat, mag om 7.00 uur al het Park in, uiteraard onder leiding van een gids. Midden in de bronst! Pakt u de kans?

Reserveer:
– 7 september
– 14 september 

 

spacer.gif spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Nieuws
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif spacer.gif

Wildbraad weer verkrijgbaar

Vanaf woensdag 10 september kunt u weer pakketten wildbraad bestellen. Er zijn pakketten roodwild (edelhert, ca. 4 kg) en zwartwild (wild zwijn, ca. 4,5 kg). De pakketten bevatten verschillende vleesproducten zoals biefstuk, rollade en biefstuk (roodwild) of fricandeau, koteletten en goulash (zwartwild). Bestellen online.
 

Rustgebieden uitgebreid tijdens bronst

Tijdens de bronsttijd van de edelherten geldt een groter gedeelte van het Park als rustgebied. Ziehier om welke gebieden het precies gaat.

spacer.gif spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Tips voor de komende maand
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif spacer.gif spacer.gif

Zaterdag 4 oktober: Hoge Veluwe Wandeldag

Hoge Veluwe Wandeldag

arrow.1.gif

Zondag 5 oktober Hoge Veluwe Loop

Hoge Veluwe Loop

arrow.1.gif

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen