Volop evenementen bij Boerderij Beekbergen

Na een geslaagd Kindervakantiespel heeft De Boerderij weer heel veel nieuwe top evenementen in petto. Voor elk wat wils, want De Boerderij is er voor iedereen.

Puzzel Griezel Tocht
Voor de kinderen uit groep 1 t/m 4 organiseren wij 20 september een vossenjacht. We verzamelen om 15.00 uur bij de Boerderij. Om 15.30 uur gaat de vossenjacht beginnen, dit duurt ongeveer een half uur. Je krijgt aan het einde nog een lekker warm drankje met wat lekkers. Voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 is er een griezeltocht. We verzamelen om 19.00 uur bij de Boerderij. Om 19.30 uur gaat de griezeltocht beginnen. De tocht gaat ongeveer een uur duren. Aan het eind sluiten we af met wat lekkers! Heb je zin om mee te doen? Kom dan naar de Boerderij en neem al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee!
Magic of Motown
Zaterdag 27 september is het tijd voor plateauzolen, afro’s en gouden zonnebrillen want in het gezelligste uitgaanscentrum van Beekbergen trappen we af met de allereerste editie van Magic of Motown’! Dit gigantische feest is van dezelfde organisatie als 80 & 90’s Party en staat garant voor een belachelijk, ov…er the top feest met de beste Motown classics gebracht door Beekbergse helden “Showtime!” Sven Scholten en Lars Greefhorst, die muziek zullen draaien van onder andere Aretha Franklin, Jackie Wilson, The Supremes, Jackson 5, Stevie Wonder en The Trammps. Heerlijke muziek uit de jaren 50, 60 en 70. “Zorg dat je er bij bent en vergeet je drollenvanger niet, toet toet!”
Tien over Rood
De volgende unieke activiteit begint op dinsdag 7 oktober. De Boerderij proudly presents: het eerste Tien over Rood Toernooi, dat door een aantal enthousiaste mensen georganiseerd wordt bij De Boerderij. Vier dagen lang strijden om eeuwige roem, met de spannende finale op zaterdag 11 oktober. We kunnen alvast verklappen dat er een heel bijzondere prijs in de wacht te slepen is: Onze brouwer Bavaria stelt het gewicht van de winnaar in bier beschikbaar!
Voor vragen, het laatste nieuws rondom de evenementen en aanmelden: 055­ 506 22 39
www.facebook.com/boerderijbeekbergen en www.boerderijbeekbergen.nl
Agenda
 Zaterdag 20 september: Vossenjacht (groep 1 t/m 4)
Aanvang 15.00 uur (tot 16.30 uur)
Puzzel Griezel Tocht (groep 5 t/m 8)
Aanvang 19.00 uur (tot 21.00 uur)
Deelname 1,50 euro
Voor vragen en informatie: [email protected]
Zaterdag 27 september: Magic of Motown
Aanvang 21.00 uur
Toegang gratis (Let op: 18+ evenement)
Di. 7 t/m za. 11 oktober: Tien over Rood Toernooi
Aanvang 19.00 uur
Finale: zaterdag 11 oktober 16.00 uur
Deelname 5 euro per persoon 
Aanmelden: [email protected] / 06 53 78 46 79
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER