Beeld van de Julianatoren na negen jaar weer terecht

Pretpark de Julianatoren heeft een beeld dat negen jaar geleden werd gestolen, teruggevonden op Marktplaats. Toch wordt de verkoper niets verweten. 

Het gaat om een sculptuur van mascotte Jul de Muis verkleed als conducteur, dat tot 2005 te vinden was bij het treinstation in Apeldoorn. Gisteren verscheen het beeld plotseling op Marktplaats. Een oplettende fan waarschuwde de directie.
“De verkoper, helemaal gek van treintjes en de Nederlandse Spoorwegen, zegt dat hij Jul destijds voor 32 euro van iemand anders heeft gekocht. Die vent heeft dus negen jaar lang tegen zo’n gekke muis aan zitten kijken”, lacht een woordvoerder.
Wie in 2005 verantwoordelijk was voor de diefstal, is nog steeds niet duidelijk. “Deze beste man weet alleen nog dat hij het beeld heeft moeten ophalen in Hellendoorn.” Conducteur Jul wordt in ere hersteld en krijgt een nieuwe plek.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties