POPRONDE APELDOORN HIGHLIGHT: DE KLEINE GENERAAL

Reizend festival de Popronde strijkt op 19 september voor de vierde maal neer in de binnenstad van Apeldoorn. Op deze vrijdagavond zullen vanaf 20:00 27 opkomende bands en artiesten optreden op 12 verschillende locaties in het centrum van de stad. De komende weken neemt Uitgaan Apeldoorn je aan de hand mee naar de verschillende horecagelegenheden en hun programma tijdens de Popronde. 

De Kleine Generaal
De Kleine Generaal is een gezellig bruin pop & rock café midden op het Caterplein, waar je terecht kunt voor goede muziek, lekkere speciaalbiertjes en een hoop gezelligheid. Met regelmaat zorgt De Kleine Generaal voor muziek In de tent. Zo zijn er elke eerste zondag van de maand jamsessies en speelt er de laatste vrijdag van de maand standaard een band. De Kleine Generaal is gevestigd aan de Hoofdstraat 190c.
Programma De Kleine Generaal tijdens Popronde Apeldoorn 2014
velvvet
Vorig jaar presenteerde de Amsterdame indieband velvvet zijn BRIGHT EP, die LiveXS “een veelbelovende eerste EP” noemde. Nu, een jaar na die plaat, is velvvet gegroeid en geëvolueerd. De rechttoe rechtaan indie rock van voorheen maakt plaats voor indie pop. Digitale toekomstklanken uit de jaren tachtig zetten de toon. Alsof de retro-sferen van Julian Casablancas en Swim Deep botsen op de donkere en dansbare vibes van The Sunshine Underground.  In 2014 brengt velvvet vier nieuwe songs één voor één naar buiten, waarin digitale toekomstklanken uit de jaren tachtig de toon zetten. Place To Hide, Feel Just Fine en 8 Hour Drive zijn nu uit! velvvet speelt van 21:00 tot 21:45.
Voor alle highlights klik hier
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties