ZGA e.o. cliënten komen bij u op de koffie!

De meeste locaties van Zorggroep Apeldoorn en omstreken doen op zaterdag 27 september a.s. mee aan de landelijke Burendag. Burendag is een dag waarop buren elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. 

Ook Zorggroep Apeldoorn en omstreken doet mee aan deze landelijke Burendag, waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. Ontmoetingen tussen onze cliënten, hun familieleden én de buurt van de locatie. Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen dan tijdens een lekkere wandeling? We hebben een leuke wandelroute uitgezet en op de route laten onze buren door middel van een poster voor het raam zien dat onze cliënten welkom zijn voor een kopje koffie.
Annelies Janssen, locatiemanager: “Contact met de buren is voor ons heel belangrijk. Wij willen de drempel naar onze locaties verlagen zodat onze buren toch een beeld, een gevoel te krijgen bij de mensen die zo dichtbij wonen. Wij willen hen graag ontmoeten!”
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER