Open repetitie avond bij DAP

Show- & Marchingband DAP Apeldoorn start in oktober 2014 met de repetities voor een nieuwe show genaamd “Your Song” .

De band welke bekend is in binnen en buitenland, is druk in de weer om de bezetting voor het nieuwe show jaar rond te krijgen. “Your Song” is gebaseerd op muziek uit de jaren 80. 
Met Muziek van Billy Joel, Micheal Jackson, Phill Collins, A-HA en Elton John verteld de band hoe het leven van deze artiesten toen was en waardoor ze zo succesvol zijn geworden. 
Uniek in 2015 wordt dat er geluidsfragmenten van interviews van deze artiesten verwerkt worden in de show. Gilian Revenberg schrijver van deze show is erg enthousiast. Het moet voor het publiek een extra dimensie geven aan de show. Iets dat dingen losmaakt in de mens. De band zoekt mensen die een blaas of slagwerk instrument willen leren bespelen of dit al kunnen. De vereniging heeft een eigen opleiding waarbij je leert noten lezen en leert spelen en dus uiteindelijk ook mee mag draaien in de show. 
Ben jij 16 jaar? muzikaal? en lijkt het je  leuk om aan dit unieke product mee te werken? 
Kom dan op donderdag  9 oktober langs. Er is dan een open repetitie avond waarbij je een kijkje kan nemen in de keuken van de vereniging. 
Ben je nog niet zo oud dan kan je komen kijken bij  bij Jong DAP. Vanaf 8 jaar kan jij leren hoe je een instrument kan bespelen en leer je noten lezen. Op vrijdag 10 oktober repeteert Jong DAP de show „ This is us” . Muziek van The Lumineers en Clodplay zullen in deze show zeker voorbij komen.
Op zaterdag 11 oktober is de  DAP Closing Night  en start om 18:45 uur. Als afsluiting van dit show seizoen zullen de korpsen voor de allerlaatste keer hun show aan het publiek tonen, waarna de korpsen de nieuwe shows voor 2015 gaan instuderen.
De vereniging (welke ook nog bestaat uit Streetband Splash ) zal een avondvullend muzikaal programma ten gehore brengen . 
Alle activiteiten zullen gehouden worden in het DAP Muziek Centrum aan de Schorpioenstraat 6 in Apeldoorn-Noord.  De toegang is gratis.
Data 
9 oktober 19:30 uur open repetities Show- & Marchingband DAP
10 oktober 19:00 uur open repetities Jong DAP 
11 oktober 18:45uur Optreden DAP Closing Night 
DAP Muziek centrum Schorpioenstraat 6 Apeldoorn-Noord
meer informatie kunt u vinden op www.dapapeldoorn.nl
Foto: DCN FINALS – Floris Schaake
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties