Modetrends spotten op de Eglantier

Modeshow vrijdag 26 september 16.00 en 19.00 uur

Vrijdag 26 september kan de bezoeker van de Eglantier niet om de najaar- en wintertrends heen. De ondernemers van het winkelcentrum presenteren de nieuwe collectie en trends voor dames, heren en kinderen.
Het vernieuwde winkelcentrum heeft veel op het gebied van mode en trends te bieden. Het aanbod in de modeshow is daardoor verrassend breed: van kleding, schoenen, sieraden en brillen tot hairstyling, make up en lingerie.
Deelnemende ondernemers zijn: Adam Menswear, AMI Kappers, AnneBra Lingerie, By Artistique Haarmode, Erna de Wilde Hairstyliste, Fashion Factory, Finishing Touch, Hema, Jansen & Jansen Schoenmode, Juwelier Weltevreden, Klein Optiek, Lake Side, Pretty Tall, Tough&Tall Men’s wear, Shoeby, Zeeman en Zoem Kidsfasion. Zelfs dierenwinkel Petz & Zoo benut deze mogelijkheid om nieuwe trends voor honden en andere dieren te showen.
De overdekte catwalk wordt opgesteld op het Franse pleintje voor Brasserie La Petite Perle. Op deze catwalk zullen jonge en volwassen modellen de laatste modetrends showen. De modeshows starten om 16.00 uur en 19.00 uur. Alle bezoekers kunnen het evenement gratis bijwonen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties