Veel wind, regen en koele temperaturen verwacht

Echte herfst in aantocht!

ZEIST – Geniet vooral van de laatste nazomerse zonnestralen, want het zal snel gedaan zijn met het zachte weer. De herfst komt eraan, meldt WeerOnline.
Dit weekend zal er al een eind komen aan het rustige najaarsweer. Het is in september erg droog gebleven, maar dat slaat snel om. Het weer wordt wisselvallig met veel wind, regen en koele temperaturen.
Zaterdag kan het nog wel 21 graden worden, maar in de loop van de dag zullen meer wolkenvelden boven ons land hangen, waar regen uit kan vallen. Die buien brengen ook een hoop koele lucht met zich mee. Daardoor zal het zondag behoorlijk afkoelen en wordt er voor die dag een temperatuur van maximaal 16 graden geschat. Het blijft wel droog.
Na het weekend verwachten weerexperts veel neerslag. Vooral dinsdag belooft een grijze, winderige dag te worden met regen. De rest van de week wordt ook nat en windrijk. Typisch herfst, dus.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER