Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

Veertien jaar geleden was het eerste Amsterdam Dance Event (ADE) slechts een klein festival met een paar honderd muziekprofessionals op de gastenlijst, een programma in drie clubs en een stuk of dertig dj’s. Tegenwoordig komen er meer dan 100.000 mensen van meer dan vijftig nationaliteiten naar ADE en treden er honderden artiesten op in meer dan 40 clubs! meldt de vrijetijdkrant.nl
Meer dan alleen dance
Het Amsterdam Dance Event is veel meer dan alleen een festival. Tijdens deze vier dagen, waarin de focus op elektronische muziek ligt, wordt er tevens een internationale conventie gehouden. Overdag biedt het evenement een unieke mix van conferenties, met onder meer interactieve workshops, technische demonstraties en diepgaande rondetafelgesprekken.
Bezoek Amsterdam
Dit festival is een absolute must voor liefhebbers van elektronische muziek. Vier dagen (en nachten) lang vormt Amsterdam het kloppende hart van de elektronische dancescene. Wilt u deel uitmaken van dit dynamische evenement, dan kunt u beter van tevoren een hotel en tickets boeken. Bekijk het programma van het Amsterdam Dance Event.

Reacties