Regionale nieuws.nl websites sluiten zich aan bij Omroep Gelderland Voedselbank actie

Omroep Gelderland is in navolging van enkele andere regionale omroepen in het land, een zeer noemenswaardige actie gestart, ‘Samen voor de Voedselbank!’ Omroep Gelderland roept iedereen op van 8 tot en met 19 december zo veel mogelijk eten in te zamelen voor de Gelderse Voedselbanken.

apeldoorn.nieuws.nl steunt deze actie van harte en zal net als Omroep Gelderland diverse acties starten om tussen 8 en 19 december zo veel mogelijk voedsel af te leveren bij Omroep Gelderland en op deze manier bij de Voedselbank te krijgen. 
qsp79jy5tqh8moa2f2r6vmao9
Bericht Omroep Gelderland:
Je verliest je baan of je hebt een financiële tegenslag. Ineens ziet je leven er heel anders uit en sta je niet meer in de rij bij de kassa met een winkelwagen vol heerlijk eten, maar bij het uitgifte punt van de voedselbank… Voor duizenden Gelderlanders is dit de realiteit. En dat worden er elk jaar meer. Daarom komt Omroep Gelderland in actie! Van 8 tot en met 19 december gaan we zoveel mogelijk levensmiddelen in zamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar dat kunnen we niet alleen. Help je mee?!
Hoe kun je helpen?
We zoeken mensen die alleen, met hun straat, buurt of sportclub iets willen geven. We zijn blij met een pak rijst, maar dagen ook verenigingen uit om echte grote acties te organiseren. Het doel is om zo veel mogelijk levensmiddelen op te halen voor de voedselbank. ‘Samen voor de voedselbank’, zo heet de actie. Het zou toch geweldig zijn als je met je bedrijf, je dorp of je club iets kunt betekenen voor een ander!!
Kijk hier voor een lijst met producten die gezocht worden:
w1gvbpupkk2jo81xuuemrcjwg
Van 8 tot en met 19 december verzamelen we alles bij Omroep Gelderland. Daar kun je dus je spullen brengen. Je kunt als tegenprestatie meteen een plaatje aanvragen en je komt in aanmerking voor deelname aan de Omroep Gelderland Winter BBQ. Voor de mooiste actie van verenigingen, dorpen, straten of bedrijven hebben we ook wel iets over. We bieden je een filmpje aan, door professionals gemaakt over jouw bedrijf, dorp of club!


Actie!
Help een ander met wat jij kunt missen. Kom nu in actie, Samen voor de Voedselbank!
Kijk voor een eerdere publicatie van onze columniste Lous op:
(Bron: Omroep Gelderland)

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER