Apeldoorners starten scancoverytrial actie ‘Pinguïns on tour’ STEUN JONATHAN!!!

Scancoverytrial – Acht Apeldoorners zamelen geld in voor voor kinderen met een ernstige stofwisselingsziekte. Het boegbeeld is Jonathan Schuurbiers. Door ontmoetingen met elkaar in de plaatselijke Herberg Het Oude Loo, zijn zij geraakt door het verhaal van Jonathan.

‘Pinguïns on tour’ ScanCoveryTrial

pinquinsontour2pinquinsontour4
Deze naam staat voor het team, wat een fenomenale auto(winter) rally naar de Noordkaap gaat rijden. Erbarmelijke weersomstandigheden en fysieke belasting worden getrotseerd voor het goede doel! Klik Hier

ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarin in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië wordt gereden. De tocht heeft een lengte van een dikke 7000 kilometer wordt gereden onder barre omstandigheden met sneeuw, ijs en temperaturen tot wel min 40 graden Celsius. Absoluut geen tocht voor koukleumen.
Duncan Stern (Herberg het Oude Loo) en Rob van der Hoeven hebben afgelopen jaar voor het eerst meegereden met deze barre tocht. Erg enthousiast geworden hebben ze zich al met meerdere teams aangemeld voor de rally van 2015. De ScanCoveryTrial editie 5 wordt gereden van zaterdag 3 januari tot en met zaterdag 10 januari 2015. Naast het goede doel wat de ScanCoveryTrial ondersteund, is besloten om ook nog een persoonlijk goed doel aan de zware tocht te koppelen. 
pinquinsontour1pinquinsontour
Om deze doelen te sponsoren zijn natuurlijk forse investeringen nodig. Daarom zijn de teams van Herberg het Oude Loo altijd op zoek naar sponsoren en investeerders. Heb je belangstelling, neem contact op met Duncan of Rob, maar je kan natuurlijk ook wat in de sponsorbus bij de Herberg gooien…
Kijk voor meer informatie ook eens op de officiele website van de ScanCoveryTrial
Jonathan is een 8-jarige autistische jongen uit Apeldoorn. Hij lijdt aan een zeldzame energiestofwisselingsziekte. Jonathan zijn grote organen staan onder druk, hij kan niet praten en heeft epilepsie. 

Voor de ziekte bestaat geen medicijn. Van de kinderen die deze ziekte hebben, overlijdt 70% voor hun 18e levensjaar. Een medicijn kan de overlevingskans van deze kinderen vergroten. Er wordt beperkt onderzoek gedaan. Onderzoek kost geld. Geld dat er niet is. De tijd tikt door. Het is tijd voor actie!

Klik Hier voor de website ScanCoveryTrial
Monsterrit voor goed doel
De Apeldoorners rijden van 3 januari tot en met 10 januari 2015 als team met teamnaam Herberg Het Oude Loo de ScanCoveryTrial. Dit is een zeven dagen durende autotourtocht die dwars door Scandinavië wordt ge­reden. Onder extreme omstandigheden van sneeuw, ijs en koude temperaturen. Team Herberg Het Oude Loo rijdt meer dan 7000 kilometer in 7 dagen om geld binnen te halen voor een medicijn voor deze kinderen.
Pinguïns on Tour
De deelnemers hebben zich verenigd binnen de stichting Pinguïns on Tour. De pinguïn is de mascotte voor de monsterrit van team Herberg Het Oude Loo. Wie zijn deze Apeldoorners die zich inzetten voor Jonathan?
Team 1 Herberg Het Oude Loo: Duncan Stern eigenaar van Herberg Het Oude Loo & Rob van der Hoeven, eigenaar van Noorderkerk Dental Center.
Team 2 Herberg Het Oude Loo: Angelo Brijder eigenaar van Koeriersdienst ABK & Barry van der Haar, eigenaar van Pluim Apeldoorn B.V.
Team 3 Herberg Het Oude Loo: Ronald Ritskes eigenaar van RKS Timmer- en Montagebedrijf rijdt met Marcel de Vries eigenaar van DVM Onderhouds- en montagebedrijf.
Team 4 Herberg Het Oude Loo: Willem van Dorssen & Pieta van Dorssen mede-eigenaar van Van Dorssen & Frensch BV 
Steun Jonathan als particulier
Team Herberg Het Oude Loo doet een beroep op u. Klik Hier voor de website ScanCoveryTrial
Door de crisis is het moeilijk sponsors te vinden die ons willen en kunnen hel­pen. Toch vinden wij het belangrijk dat er ook in deze tijd aandacht is voor ernstig zieke kinderen. Steun Jonathan met een kleine bijdrage. 
U kunt een pinguïn mascotte  kopen bij Herberg Het Oude Loo voor €7,95. 
U kunt een bedrag doneren in de collectebus in de Herberg. 
U kunt donateur worden voor € 75,00 per jaar.
U kunt een donatie storten op rekeningnummer: nl56fvlb0226187489 t.n.v. pingüinsontour.nl  Klik Hier voor de website ScanCoveryTrial
Steun Jonathan met uw bedrijf
Wij vragen bedrij­ven financiële steun in ruil voor reclame en aandacht tijdens de ScanCoveryTrial. Koop een sticker met uw bedrijfslogo voor €250,-, €500,- € 750,- of €1000,- en u steunt het project Pinguïns on Tour. U krijgt media-aandacht tijdens deze autotocht. 
Op televisie wordt de ScanCoveryTrial in drie uitzendingen in beeld gebracht als Scandinavian Roadtrip op RTL7. SBS6 zal verslag doen in Hart van Nederland. Misschien wel met uw reclame. Er is media aandacht in diverse kranten en vooraanstaande (vak) bladen. Daarnaast worden er mooie foto’s gemaakt van de auto met uw logo voor eventuele promotiedoeleinden. Ook zal team Herberg Het Oude Loo grote inzamelingsacties opzetten. Landelijke- en lokale pers worden benaderd. Uw bedrijf krijgt aandacht en uw netwerk breidt zich uit Klik Hier voor de website ScanCoveryTrial
hpucdwzd8qs796z1cou6mq0su-w300-h125-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties