Gemeente Apeldoorn niet helemaal bij de tijd

Spandoek kondigt al gespeelde EC-volleybalduels aan

De Gemeente Apeldoorn laat geen mogelijkheid onbenut om zich te profileren als sportstad. Zodra er ergens getennist, gevolleybald of (hard) gelopen wordt, maken posters en spandoeken de Apeldoornse sportliefhebber daarop attent. Op de kruising van de Europaweg en de Laan van Spitsbergen, een van de drukste punten ter plaatse, blijkt de gemeentelijke spandoekenophangdienst evenwel niet helemaal bij de tijd.

Woensdagmiddag hing daar nog altijd het banier met een verwijzing naar reeds in november gespeelde Europa Cup-duels van de Apeldoornse volleybalgrootmachten Draisma Dynamo en Coolen Alterno. Enkele uren voordat de volleyballers van Draisma Dynamo voor de CEV Cup de strijd aan gingen met het Turkse Istanbul BBSK, konden passerende automobilisten zien dat de twaalfvoudige landskampioen op woensdag 5 november in Omnisport Europees volleybal speelt. Coolen Alterno, zo meldt hetzelfde dundoek, vertegenwoordigt Apeldoorn op woensdag 26 november op continentaal niveau in de Mheenhal.
Dat beide Apeldoornse ambassadeurs in Europa er inmiddels glansrijk in zijn geslaagd de volgende ronde te bereiken, is de planologische dienst op het Marktplein blijkbaar ontgaan. Kwestie van achterstallig onderhoud? Of zou het gemeentebestuur van de sportstad Apeldoorn slechts een ronde Europees volleybal begroot hebben?
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties