Korenfestival in Epe

EPE – Epe on Ice kent dit jaar een heuse primeur: op zaterdag 13 december is de tent gevuld met liederen van koren uit Epe, Wapenveld en Apeldoorn. 

Organisator Chris Vos: “Ik hoop dat we er een jaarlijks terugkerend feest van kunnen maken.” De Eper Wegpiraten, Piekobello Apeldoorn, Doetmaes en De Zingende Padd’n uit Wapenveld betreden vanaf 18.00 uur beurtelings het podium om hun vocale kwaliteiten aan het publiek te laten horen. “Ieder koor verzorgt twee optredens van 30 minuten. De avond eindigt rond de klok van elven met het Eper Wegpiratenkoor, die afsluiten met een reeks kerstliederen.” Chris Vos heeft zorgvuldig gezocht naar een mooie mix, met veel meezingers. “Vorig jaar hebben we het korenfestival voor het eerst georganiseerd. Toen nog in de PWA-hal. Dit jaar heeft Epe on ce de tent beschikbaar gesteld en kan het publiek de hele avond gratis in- en uitlopen. Bovendien blijft de schaatsbaan ’s avonds geopend, voor wie de schaatsen nog even wil onderbinden.”
Het vorige korenfestival trok zo’n vierhonderd liefhebbers en Vos hoopt stiekem op datzelfde aantal deze zaterdagavond. “Waarom niet? Vorig jaar was het al een succes, maar deze omgeving is mooier en gezelliger. Als het een succes wordt, krijgt het zeker een vervolg. We hebben nu al vragen gehad van meerdere koren, dus belangstelling van die kant is er genoeg.”
Zaterdag 13 december vanaf 18.00 uur – Feesttent Epe on Ice
18.00-18.30 uur Piekobello Apeldoorn
18.40-19.10 uur De Zingende Padd’n
19.20-19.50 uur Eper Wegpiraten Koor
20.00-20.30 uur Doetmaes
20.40-21.20 uur Piekobello Apeldoorn
21.20-21.50 uur De Zingende Padd’n
22.00-22.30 uur Doetmaes
22.40-23.10 uur Eper Wegpiraten Koor
Foto: Het Eper Wegpiratenkoor is één van de deelnemers aan het Korenfestival.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen