Explore Tanzania op reis met Floortje Dessing

Het Apeldoorns reisbureau Explore Tanzania organiseerde van 26 juni tot 2 juli 2014 voor tv-presentator en programmamaker Floortje Dessing haar reis in Tanzania. Een verslag van deze reis wordt op 1 januari 2015 om 21.30 uur uitgezonden op NPO1. Deze uitzending is de eerste aflevering van een nieuwe reeks uitzendingen van ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’.

Floortje Dessing was in Tanzania voor een ontmoeting met een Argentijns gezin dat al 14 jaar in een oldtimer de wereld over reist. Het stel, Herman en Cande Zapp, heeft in de tussentijd vier kinderen gekregen: Pampa, Tehue, Wallaby en Paloma. Tijdens de reis in Tanzania is Floortje Dessing samen met cameraman Joost Hoozemans meegereisd om een kijkje te nemen in hun leven. Een inspirerend gezin met een bijzonder verhaal.
 
Tarangire en Lake Manyara Nationaal Park
Het gezin verbleef samen met Floortje Dessing in het Green Camp van Explore Tanzania in Tarangire  en Lake Manyara Nationaal Park. Explore Tanzania was erbij en regelde alle locaties en accommodaties waar Floortje Dessing met het gezin verbleef.
 
‘Fantastisch verhaal in geweldige setting’
Floortje Dessing was laaiend enthousiast over haar verblijf in Tanzania. In een korte videoreactie  doet zij verslag van haar ervaringen in het Green Camp van Explore Tanzania: ‘… Het is een fantastisch verhaal in een geweldige setting. Vanmorgen om kwart over 6 stonden er 6 olifanten voor onze tent, waar maak je dat mee?…”
 
Thuis in Tanzania
Explore Tanzania bestaat 12,5 jaar. Het reisbureau wordt gerund door de zussen Marjolijn en Marloes Pronk. Zij zijn thuis in Tanzania. Samen met hun ouders hebben zij hun jeugd doorgebracht in Tanzania. Het gezin woonde in Arusha, een stad aan de voet van Mount Meru en vlakbij de Kilimanjaro.
 
Tanzania specialist
Explore Tanzania is specialist in reizen op maat naar Tanzania. Het reisbureau uit Apeldoorn biedt bijzondere individuele reizen, familie- en groepsreizen in heel Tanzania. Alle reizen worden volledig afgestemd op de persoonlijke wensen en voorkeuren van de klant.
 
Lokale samenwerking
Marjolijn en Marloes Pronk reizen regelmatig af naar Tanzania. Dat doen zij voor het onderhouden van contacten met hun gidsen en vaste partners in het land, het bezoeken van hun Green Camps  en accommodaties en het speuren naar mooie nieuwe locaties voor hun klanten.
In Tanzania werkt Explore Tanzania nauw samen met een professioneel en zeer ervaren team gidsen. Marjolijn en Marloes Pronk kennen alle gidsen dan ook persoonlijk. Met een aantal van hen werken zij als sinds de oprichting van Explore Tanzania in 2002 samen.
 
 
Meer informatie:
Explore Tanzania
Koninginnelaan 33
7315 BK Apeldoorn
055 – 533 25 50
www.exploretanzania.nl
Twitter: @ExploreTanzania
Facebook: ExploreTanzania
d4agphhcj7m4d3agerwnd9rrj-w620-h100-f-be
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties