Paul op bezoek bij het kleinste glazen huisje in Apeldoorn

Natuurlijk ging Paul vandaag ook weer het land in om Glazen Huizen te bezoeken. Zaterdag 20 december had hij een ritje naar Apeldoorn en Emmen op de planning staan. 

w708.1e229_e77905795feccd2106e3dcd648cdd

In heel Nederland worden weer acties georganiseerd voor 3FM Serious Request. Paul is op zaterdag als eerste in het prachtige Apeldoorn om te kijken hoe het met de mannen in het kleinste Glazen Huis van Nederland gaat. Een Glazen Huis van 2m2

In Apeldoorn zijn Derk en Gert (21 en 41 jaar) sinds donderdagochtend 09:00 uur opgesloten in hun Glazen Huis. Ze kunnen nog net hun kont keren want het huis is niet groter dan twee vierkante meter. Het hele jaar door is het namelijk een mobiele etalage en de kleine ruimte is nu omgetoverd tot een radiostudio.

Vieze sapjes in Apeldoorn

De mannen zijn net zoals onze eigen DJ’s aan de sapjes. Ze zien er alleen niet echt heel smakelijk uit. Paul vindt het namelijk op mos lijken. In een glazen fles zit een groene substantie en het kleeft aan de zijkant. Maar ach, alles voor 3FM Serious Request. Ze hebben al 9000 euro opgehaald. Succes mannen!

Reacties