Het Apeldoornse sportjaar 2014 in vogelvlucht 

Redbad Strikwerda

Voormalig Dynamo-icoon Redbad Strikwerda is druk doende een abonnement te nemen op de landstitel bij de volleyballers. Was met Landstede al ondubbelzinnig de beste in 2013 en 2014. De champgane voor 2015 staat al koud. De kans dat Draisma Dynamo of wie dan ook de Zwolse ploeg van de eigenzinnige coach op korte termijn van de troon stoot, lijkt vrijwel uitgesloten.

De club die de meest trainingsuren maakt en bij wie de beste spelers onder contract staan, staat op eenzame hoogte in volleyballand. Zo was het al in de hoogtijdagen van Piet Zoomers bij Dynamo, zo is het tegenwoordig nog steeds.

Wie de regerende landskampioen op korte termijn aan het werk wil zien, hoeft niet te wachten totdat Strikwerda en zijn mannen mogelijk in de play-offs op Draisma Dynamo stuiten. Op 8 januari komt Landstede op bezoek in Apeldoorn voor de kwartfinale van de landelijke beker. Coolen Alterno, huidig koploper van de Topdivisie, vormt in de Alternohal de laatste sta in de weg voor een plekje bij de laatste vier.

Voor de sportsite klik hier

Reacties