Gezellige drukte in het schuurtje

Sinds half november is het mogelijk om vuurwerk te bestellen via de immens populaire webshop van HMK VUURWERK www.hmkvuuwerk.nl of www.vuurwerktoppers.nl/hmk. Bestellen via de webshop betekent extra korting op de toch al zeer voordelige powerprijsartikelen en bij iedere online bestelling ontvangt u naast het andere gratis vuur- werk een gratis Black Thunder Rocket t.w.v. 5,99. Ook kunt u op de site full HD video’s bekij- ken om zo alvast in de stemming te komen voor de knallendste avond van het jaar. Houdt tevens de Facebook pagina van HMK VUURWERK in de gaten. Hierop vind u het laatste nieuws en gewel- dige acties. Op zoek naar een origineel (kerst)cadeau? Bestel nu de vuurwerkwaardebon. Deze is exclusief verkrijgbaar in de webshop en zijn verkrijgbaar in waardes van 10, 25 en 50 euro.

Veiligheid staat bij HMK VUURWERK hoog in het vaandel. Het vuurwerk van HMK VUURWERK heeft het CE-keurmerk en is voorzien van een dui- delijke gebruiksaanwijzing. Tevens zijn er naast aansteeklontjes en vuurwerkbrillen ook gehoorbe- scherming, pijlenstandaards en vuurwerktassen
verkrijgbaar. Heeft u vragen over het vuurwerk dan kunt u altijd terecht bij één van de deskundi- ge personeelsleden van HMK VUURWERK.
Vuurwerk verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest! HMK VUURWERK zoekt enthousiaste vuurwerkverkopers voor de maand december. Ben jij die persoon die zij zoeken? Kijk dan op HYPER- LINK http://www.vuurwerktoppers.nl/hmk www.vuurwerktoppers.nl/hmk
Wilt u het vuurwerk niet via internet bekijken? Kom dan gezellig langs in de vuurwerkwinkel die gevestigd is aan de 1e Wormenseweg 95 in Apeldoorn en bekijk het grootste assortiment vuur- werk van Apeldoorn en omgeving.
Openingstijden tijdens de voorverkoop:
Maandag t/m vrijdag 16.00 – 19.00 uur Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Tijdens de verkoopdagen:
29 en 30 december 7.00 – 22.00 uur 31 december 7.00 – 20.00 uur

Reacties