Martijn de Harder,TC Groen-Wit “Er zit duidelijk potentie in dit team”

Martijn de Harder,TC Groen-Wit “Er zit duidelijk potentie in dit team”

Zowel de club als Martijn zelf hebben alle vertrouwen in de contract verlenging. Momenteel staat de club in de middenmoot van de 4e klasse G en heeft plaats 4 in het vizier dat de mogelijkheid kan bieden voor ‘n periodekampioenschap met recht op na-competitie. “Vorig seizoen heeft Groen Wit na het behalen van de 4e plaats ook de na-competitie behaald en dat wil ik minimaal evenaren” vertelt de 35 jarigeMartijn de Harder aan onze redactie.  ”De start van de competitie was niet goed, de laatste weken is er wel vooruitgang te bespeuren” vervolgt Martijn de Harder. In de periode daarvoor waren we te wisselvallig mede door de vele blessures. Op een gegeven moment had ik 14 geblesseerden. Misschien door overbelasting, we speelden ook doordeweekse wedstrijden. De club uit Apeldoorn beschikt over een 2-tal kunstgrasvelden en Martijn de Harder staat wekelijks voor een grote groep spelers op het trainingsveld. “De gemiddelde leeftijd van mijn selectie is rondom de 22,7 jaar” vertelt Martijn de Harder en ziet de ziekenboeg de laatste weken leeg lopen en beschikt over een voltallig selectie.

 

De Harder: “Ik wil bouwen aan een nieuw team, er zit duidelijk potentie in en er komen aan het eind van dit seizoen uit onze A1 een aantal talenten over ter aanvulling van de huidige selectie. Dit alles biedt zeker perspectief en ik hoop hiermee wat moois te kunnen bereiken bij deze club”.

 

Tijdens de winterstop staat voor zijn team 2 oefenwedstrijden op het programma. Op 8 januari thuis tegen 3e klasser Epe en op zondag 18 januari de uitwedstrijd bij 4e klasser Rood Zwart in Delden. Eén week later moet de boel weer op scherp staan, dan wacht de competitiewedstrijd in Vaassen tegenKCVO.

Door: John van der Kamp Bron GeldersVoetbal

Reacties