Jubileumconcert accordeonorkest ACCONA in de Boerderij in Beekbergen

Jubileumconcert accordeonorkest ACCONA in de Boerderij in Beekbergen

 

Op zaterdagavond 17 januari geeft accordeonorkest Accona een jubileumconcert ter ere van hun 12,5 jarig bestaan. De orkestleden nodigen u van harte uit voor deze gezellige muzikale avond in de Boerderij in Beekbergen. U kunt genieten van een breed scala aan accordeonmuziek van dit gezelligheidsorkest. Vanaf half acht bent u van harte welkom in de Boerderij aan de Tullekensmolenweg 22a in Beekbergen. De toegang is gratis.

 

Wie is ACCONA?

ACCONA is een echte gezelligheidsvereniging. Op dit moment heeft zij 15 leden in verschillende leeftijden. De jongste is 37 en de oudste 71 lentes jong. Elke woensdagavond spelen zij van 20.00 uur tot 22.00 uur in De Boerderij in Beekbergen. Plezier in het spelen op de accordeon staat op deze avonden centraal. De muzikale leiding is in handen van Henny Huigen-Davelaar. Het niveau van de muziek varieert van beginners tot gevorderden. Er is altijd plek voor nieuwe leden.

 

Muzikale avond

De leden van ACCONA delen hun liefde voor de accordeonmuziek graag met anderen. Daarom nodigt ACCONA iedereen die zin heeft in een gezellige muzikale avond uit op 17 januari in de Boerderij in Beekbergen. Om 19.30 uur gaat de deur open. Om 20.00 uur spelen zij het eerste nummer.

Reacties