Dekazon – Ambiance Apeldoorn

Dekazon – Ambiance Apeldoorn

 

Dekazon – Ambiance OOK IN DE REGEN KAN JE VAN JE TERRAS GENIETEN
Terrasoverkappingen van Dekazon Ambiance Zonwering bieden je veranda en terras optimale bescherming tegen een zomers windje of een plensbui. Maar een terrasoverkapping biedt ook de nodige verkoeling op een zwoele zomerdag. Je geniet met dus volop van het ultieme buitenleven! Vol luxe en comfort, en toch heel betaalbaar.
Dekazon Verandadak of textieldak
Wil je een vast dak? Dan zijn terrasoverkappingen zoals een glasdak of een dak van polycarbonaat heel geschikt. Wil je liever zelf bepalen wanneer het dak open of dicht moet, dan is een textieldak echt iets voor jou. Met extra opties als verlichting, verwarming, zijwanden en diverse besturingsopties stem je iedere terrasoverkapping helemaal af op jouw eigen wensen.
Dekazon Eenvoud en kwaliteit
Knikarmschermen worden ook wel zonneschermen genoemd. Deze zonneschermen zijn niet voor niets al decennialang een vertrouwd gezicht aan tienduizenden Nederlandse gevels. Dankzij zijn eenvoud en bewezen kwaliteit is het knikarmscherm een van de populairste vormen van zonwering.
Dekazon Keuzes te over
Houd jij van een strakke, technische uitstraling, of meer van elegante, ranke schermen? Of wil je juist een scherm met organische, ronde vormen? Eén ding weten we zeker: je vindt bij Ambiance Zonwering altijd het knikarmscherm dat klikt met jouw situatie. Onze adviseurs gidsen je door ons ruime assortiment heen en maken samen met jou de slimste keuze, gebaseerd op jouw smaak, budget én de omstandigheden waarin het scherm moet functioneren.
Dekazon Langer buiten leven
Naast een uitgebreid assortiment knikarmschermen biedt Ambiance Zonwering een breed scala producten, die het mogelijk maken langer van het buitenleven te genieten. Zelfs tijdens een typische Nederlandse, druilerige dag. Een slimme combinatie van verlichting, verwarming en bescherming tegen de wind laten de zomer vroeger beginnen en langer duren. Uiteraard is dankzij de laatste technieken alles elektrisch, op afstand of zelfs automatisch te bedienen.
Dekazon Markiezen 
Functionaliteit
Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen.
Talloze mogelijkheden
De ontwikkeling van markiezen heeft de afgelopen decennia zeker niet stilgestaan. Ze zijn nog steeds herkenbaar klassiek, maar wel met de nieuwste technologische snufjes! De innovaties van Ambiance hebben geleid tot talloze kleur- en vormvariaties, die het nog makkelijker maken om voor iedere woning en elk bedrijfspand een markies op maat te leveren.
Keuzes te over
Onze markiezen zijn leverbaar met een frame van hout of aluminium. Naast uitklapbare modellen leveren wij ook vaste modellen. Ideaal voor bijvoorbeeld horeca- of winkelpanden. De uitval en breedte passen we uiteraard aan op jouw wensen. Voor de bediening hebben we verschillende technieken; van een traditionele koordbediening tot een bediening waar je alleen je smartphone voor nodig hebt. Verreweg de leukste keuze is die van het doek. Ga je voor een authentiek gestreept doek, of wil je liever voor een effen modekleur als zwart of antraciet? Bij Ambiance Zonwering kun je kiezen uit tal van kleuren en materialen.
Klinken al die opties wat overweldigend? In onze winkels kun je de mogelijkheden in verschillende samenstellingen bekijken. Samen met jou zoeken we naar de combinatie van opties die perfect aansluit op je wensen.
Dekazon Screens
Verfraai je gevel
Met screens geef je je gevel een moderne uitstraling. Screens van Ambiance Zonwering zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Voor een moderne look kies je voor modetinten als antraciet of zwart. Wil je jouw gevel juist opfleuren? In ons uitgebreide assortiment doeken met talloze kleuren en dessins vind je er altijd een die aan jouw wensen voldoet.
Stevig en functioneel
Screens worden aan de buitenzijde van de gevel bevestigd. Je kunt ze makkelijk omhoog en omlaag doen met de hand, een elektrische schakelaar of een afstandsbediening. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kunnen screens wel degelijk tegen een stootje én zijn ze prima bestand tegen hogere windkrachten. Dankzij een handige ritsoplossing aan de zijgeleiders kunnen de doeken niet gaan klapperen. Screens zijn hierdoor ook geschikt als zon- en windwering voor bijvoorbeeld balkons.
Dekazon rolgordijnen
Dankzij de komst van synthetische stoffen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je rolgordijn. Want in tegenstelling tot de traditionele katoenen stoffen blijven de synthetische stoffen hun kleur behouden, ook wanneer ze veelvuldig worden blootgesteld aan vocht of (zon)licht. Je hebt bij Ambiance Zonwering de keuze uit zo’n 400 kleuren en dessins waar je jaren plezier van hebt!
Duo-rolgordijn
Een stijlvolle variant op rolgordijnen zijn duo-rolgordijnen. Dit type rolgordijn bestaat uit een stof waarin om en om banen zijn geweven (transparant en niet-transparant). De stof wordt achter elkaar geplaatst en door het te bedienen met de metalen ketting schuift de stof als het ware langs elkaar en kan men verschillende standen (open, half gesloten, gesloten) krijgen. Duo-rolgordijnen van Ambiance Zonwering zijn ideaal om doorkijk en privacy makkelijk te reguleren want je kunt van elke lichtinval, een unieke lichtinval maken. Onze duo-rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en altijd voorzien van een luxe cassette.
In onze showroom kan je terecht voor een uitgebreide collectie van het Ambiance merk, Luxaflex en de extra warmtewerende producten van Verosol.
 
Klik hier voor de website
Ambiance Dekazon
Europaweg 216
7336 AR APELDOORN
t: (055) 521 16 46
e: [email protected]
Openingstijden

Reacties