Treep overgenomen door de monteur

Monteur neemt Autobedrijf Treep over

 Bron: Automotive 
Evert Treep verkocht deze maand zijn autobedrijf in Apeldoorn aan monteur Harry Westerink. Deze zet het bedrijf voort samen met zijn vriendin Bertine van Ek.

Harry Westerink is ruim 25 jaar in dienst van Treep en was al verantwoordelijk voor de werkplaats. Vooralsnog blijft Evert Treep betrokken bij het bedrijf en zal hij de in- en verkoop van auto’s blijven doen terwijl Westerink zich richt op de werkplaats.

“We willen eerst kijken hoe het loopt met de werkplaats”, zegt Westerink. “Daarna gaan we ook de in-en verkoop er bij doen.”

Autobedrijf Treep bestaat ruim 40 jaar en gaat nu verder als Garagebedijf Treep. De focus ligt op reparatie en onderhoud van de Franse merken, maar iedere auto is welkom voor een apk-keuring, onderhoud, aircoservice, banden of een schadetaxatie.

De werkplaats telt twee bruggen, personeel hebben Westerink en Van Ek niet. Ook aansluiten bij een formule of concept staat niet op de planning. “Het is de bedoeling om het bedrijf kleinschalig te houden. Op die manier blijft het contact met de klanten ook persoonlijk”, legt Westerink uit.

Reacties