Veluwse volleybalderby eenvoudige prooi voor Draisma Dynamo

https://www.youtube.com/watch?v=jLMPSFlLSTY

Zoals mocht worden verwacht hebben de volleyballers van Draisma Dynamo het Veluwse onderonsje met Skylift/SSS eenvoudig in winst weten om te zetten. Barnevelders staan te boek als een taai ras, volleyballend is het daarentegen allemaal net eventjes iets minder… Op deze winterse zaterdag lieten de Apeldoorners in Omnisport niets ondersneeuwen: 3-0 (25-18, 25-20, 25-16).

Feitelijk speelden de mannen van trainer Jorg Radstake meer tegen zichzelf dan met de tegenstander. In bepaalde fases van de wedstrijd kostte de spelers van de thuisploeg duidelijk moeite om de concentratie vast te houden. De door oud-Dynamo’er Albert Cristina gecoachte eredivisiehekkensluiter uit Barneveld mist echter de vastheid om de slordigheden die de Apeldoornse volleyballers aan de andere kant van het net zich veroorloofden, af te straffen.

De zege brengt Draisma Dynamo weer wat steviger op de derde plaats op de eredivisieranglijst. Volgende week zondag mogen Jorg Radstake en zijn manschappen in Zwolle op bezoek bij regerend landskampioen en lijstaanvoerder Landstede. De eerstvolgende thuiswedstrijd vindt plaats op zaterdag 7 februari. ARBO Rotterdam Fusion is die avond te gast in Omnisport. (RK)

Reacties