Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap 2015

Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap 2015
 
Zondagmiddag 8 februari heeft in artcafé SamSam het zeventiende Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap plaats. Favoriet voor de titel dit jaar is oud-Apeldoorner en tweevoudig winnaar Merijn van Delft. Concurrentie heeft hij te duchten van andere titelhouders zoals Sander van Eijk, Sjef Rijnaarts, Tim Lammens en – sinds kort – Thomas Beerdsen.
De dag voor het toernooi speelt het eerste team van Schaakstad Apeldoorn in de KNSB-competitie thuis tegen De Stukkenjagers (Tilburg). Aansluitend doen diverse Schaakstad Apeldoorn-spelers mee aan het snelschaakkampioenschap. Het toernooi staat echter nadrukkelijk ook open voor  ‘gewone’ clubspelers, huisschakers en jeugdspelers. De laatsten krijgen dan de kans het op te nemen tegen Apeldoorns jongste jeugdtalenten zoals Mick van Randtwijk en Colin Wouters.
Het toernooi in het café aan de Van Kinsbergenstraat 17 telt dertien ronden van vijf minuten bedenktijd per persoon per partij. Het duurt van 13.00 tot 17.30 uur. De eerste prijs is 150 euro. Er is ruimte voor maximaal 60 deelnemers. Publiek is welkom en de toegang is gratis.

Voor de organisatie van het toernooi tekent Schaakstad Apeldoorn. Nadere informatie en de deelnemerslijst staan op http://www.schaakstad-apeldoorn.nl/html/samsam-snelschaaktoernooi.htm

Aanmelden is mogelijk via Ed van der Meulen, tel.  06-49213456, [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen