RTV Apeldoorn te ontvangen op koper netwerk

Het bereik van RTV Apeldoorn in de gemeente Apeldoorn is aanzienlijk vergroot doordat de omroep nu ook op het koper netwerk van KPN zit. Hierdoor kunnen zowel abonnees van KPN als XS4all en Telfort de radio- en televisieprogramma’s van de lokale omroep beluisteren en bekijken. Het radio signaal wordt doorgegeven op kanaal 363 en de televisie op kanaal 613. Het koper netwerk is een open netwerk, waarover serviceproviders hun eigen diensten kunnen aanbieden.

RTV Apeldoorn heeft een informatieve, culturele en educatieve programmering, gericht op de regio. De omroep verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week programma’s via radio, televisie, kabelkrant en internet. Via tv worden vanaf 18:00 uur ieder uur verschillende programma’s uitgezonden. Buiten de uitzendingen om draait de kabelkrant.

De frequenties van radio en televisie zijn te vinden op www.rtv-apeldoorn.nl. De website biedt  informatie over alle tv- en radioprogramma’s van RTV Apeldoorn. Daarnaast is het mogelijk televisie-uitzendingen terug te kijken en gemiste radioprogramma’s te beluisteren.

Reacties