Smakelijk maaltijd en catering

Met alle sneeuw en kou die nog komen gaat,

Hoeft u voor een lekkere maaltijd niet over straat. 

Smakelijk heeft een lekkere en gezonde  aanbieding

Van 3 maaltijden voor € 10,= 

Wilt u onze ambachtelijke maaltijden proberen,

Dan kunt u deze bestellen via 055-3683747 

Winterse groet Smakelijk Maaltijd en Catering

De keuken van Smakelijk Maaltijd en Catering staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit: ambachtelijk bereidde maaltijden!

SMAKELIJK STAAT VOOR KWALITEIT, DAT KLOPT!

Met liefde gemaakt in eigen huis, door eigen koks.
Iedereen kan daarvan mee profiteren. Want Smakelijk Maaltijd en Catering verzorgt maaltijden voor iedereen in de regio Apeldoorn die graag zonder zelf uitgebreid te koken aan tafel wil.

AAN HUIS BEZORGD

Smakelijk Maaltijd en Catering maakt het u makkelijk wanneer het u zwaar gaat vallen om zelf boodschappen te doen en te koken, of wanneer u geen tijd hebt om in de keuken te staan. Wij bezorgen kant en klare maaltijden bij u thuis. Rechtstreeks uit onze keuken, waar de koks ze met zorg bereid hebben. Altijd smakelijk en altijd verantwoord samengesteld, zodat u zeker weet dat u voldoende en gevarieerd eet. En koelvers, zodat u de maaltijd kunt gebruiken op het moment dat het u past.

KEUZEMENU

Bij een keuken met kwaliteit hoort natuurlijk een keuzemenu. Iedere week krijgt u een menulijst. Per dag staan daarop drie menu’s samengesteld. U kunt een van de  menu’s kiezen. Wilt u liever zelf uw maaltijd samenstellen, dan kan dat ook. U kunt uw keuzes exact aangeven op de menulijst.

WAT IS KOELVERS?

Als onze koks de maaltijden bereid hebben, worden die onmiddellijk gekoeld en vervolgens hygiënisch verpakt. Uw maaltijden worden ook tijdens de rit naar uw huis gekoeld vervoerd. Zo blijven de smaak en de voedingswaarde optimaal behouden. Dat heet koelvers. U kunt de maaltijden weer verwarmen in de magnetron.

Wij bezorgen één,- twee- of driemaal per week, één of meerdere dagmaaltijden tegelijk, afhankelijk van het aantal maaltijden dat u per week afneemt. Daardoor hoeft u niet iedere dag thuis te zijn om uw maaltijd in ontvangst te nemen. De zorgvuldige, professionele bereiding in combinatie met het koelvers systeem maakt dat u de maaltijd van morgen en overmorgen rustig in de koelkast kunt bewaren. Zo kunt u toch zeven dagen per week verantwoord en lekker eten.

SPECIALE WENSEN?

Heeft u dieetvoeding nodig, bijvoorbeeld omdat u vet- of zoutarm moet eten? Mag u vanwege religieuze redenen bepaald voedsel niet eten? Of bent u vegetarisch? Wij kunnen uw maaltijden daarop aanpassen. U krijgt dan een speciale menukaart met gerechten die voor u geschikt zijn. U kunt dit allemaal bespreken met een van onze medewerkers.

EXTRA MAALTIJDEN BESTELLEN OF MAALTIJDEN AFBESTELLEN

Krijgt u gasten op een van de dagen dat u gebruik maakt van Smakelijk Maaltijd en Catering? Dan nemen wij ook voor hen een maaltijd mee. Wilt u een maaltijd afbestellen? Ook dat kan. In beide gevallen geldt: graag minimaal 2 werkdagen van tevoren aan ons  doorgeven. Dan hebben we voldoende tijd om er in onze inkoop en planning rekening mee te kunnen houden.

MAGNETRON HUREN

Wilt u gebruik maken van de maaltijden van Smakelijk Maaltijd en Catering, maar heeft u geen magnetron?
Bij ons kunt u voor € 6,00 per maand een magnetron huren die eenvoudig te bedienen is.

BESCHEIDEN IN PRIJS

Wij vinden het belangrijk dat onze maaltijdservice betaalbaar is, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

Onze prijzen zijn:

Hoofdmaaltijd:      €6,25
2 gangen menu:    €7,25
3 gangen menu:    €8,25

De prijzen zijn inclusief bezorgkosten.

Betaling gebeurt maandelijks, via automatische incasso. Wilt u geen automatische incasso,
dan wordt het factuurbedrag verhoogd met € 3,00 administratiekosten.

RESTAURANT

Smakelijk Maaltijd en Catering heeft in Talma Borgh een eigen restaurant, ’t Trefpunt, waar iedere dag warme maaltijden geserveerd worden. Ook voor mensen van buiten Talma Borgh. Komt u een keer eten? Het kan ’s middags van 12.00 tot 13.30 uur.

Wij staan ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld uw verjaardag wilt vieren in het restaurant of in een van de zalen van Talma Borgh. Warme en koude hapjes, lekkere salades, een variatie aan drankjes. Er zijn allerlei mogelijkheden. Loop eens binnen om u te laten informeren, of bel met een van onze medewerkers.

CATERINGSERVICE

Smakelijk Maaltijd en Catering heeft – de naam zegt het al – ook een uitstekende cateringservice. Geeft u een feest, groot of klein, en wilt u de catering uitbesteden om zelf volop te kunnen genieten? De koks van Smakelijk Maaltijd en Catering maken de meest verrukkelijke gerechten en gerechtjes voor u en uw gasten. Ook als u catering medewerkers wilt inhuren op locatie, kunt u daarvoor bij ons terecht.

OVERWERK MAALTIJDEN

Moet er extra werk verzet worden en valt dit buiten de reguliere tijden? Dan zijn onze overwerkmaaltijden iets voor u!

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Smakelijk Maaltijd en Catering? Neemt u dan contact op met onze medewerkers van Smakelijk Maaltijd en Catering telefoonnummer 055– 368 37 47  e-mail: [email protected].

Smakelijk Maaltijd en Catering
Fortlaan 47
7325 ZE Apeldoorn

Smakelijk

Reacties