Bericht voor 50 plussers

Na de verrassende opkomst bij het eerste ‘WeeWeecafé’ in Apeldoorn, ligt er een lijstje van onderwerpen waarover de aanwezigen graag willen doorpraten. Denk aan: de verwerking van het ontslag, het delen van CV’s, sollicitatievaardigheden, het werken met computers, netwerken of kennis delen over vrijwilligerswerk. Vooral ‘netwerken’, ‘het opbouwen van een kansrijk netwerk’ scoorde hóóg. En dat is nu het thema voor de bijeenkomst op de 4e donderdag in februari.

In het ‘WeeWeecafé’ Het gaat vooral om ‘ontmoeten’, ‘delen’ en ‘verbinden’. De deelnemers krijgen vrijblijvend informatie en kunnen aangeven wat hen bezighoudt of wat ze aan aandacht, kennis of informatie missen. Zo komen we dan tot het thema voor het volgende ‘WeeWeecafé’ dat we dan weer samen oppakken.

Gelijkgestemden van ‘hoog tot laag’  kunnen met elkaar praten over zaken die hen als werkzoekende bezighouden en elkaar ook handige tips en trucs aan de hand doen om beter bij potentiële werkgevers in beeld te komen.

Het ‘WeeWeecafé’ is op donderdag 26 febrruari 2015 in ‘De Herberg’ aan de Deventerstraat 40, tussen 10.00 en 11.30 uur. Werkzoekenden, eventueel met hun partner, zijn welkom. Deze keer zullen we ook bezig zijn rond ‘netwerken’. Ook enkele medewerkers van onder meer De Kap, Stimenz en het UWV zijn aanwezig.
Nog vragen? Stuur dan een berichtje naar [email protected]. We hopen weer velen in het WeeWeecafé te mogen ontvangen!

Reacties