Nagelsalon, groothandel CND kunstnagel producten en opleidingscentrum

Wilt u nagelstyliste worden of wilt uw handen en/of nagels vakkundig laten verzorgen? Dan bent u bij onze nagelsalon aan het juiste adres.

Best Nails is naast leverancier van nagelproducten van uitsluitend TOP-kwaliteit een gerenomeerd opleidingscentrum én heeft een eigen nagelsalon.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten hand- en nagelverzogingsbehandelingen in onze prachtig ingerichte nagelsalon. Tevens zijn wij een relevante opleidingcentrum voor het vak van nagelstyliste en kunt u als nagelstyliste alle benodigde producten aanschaffen in onze voordelige groothandel.

Een opleiding voor manicure of nagelstyliste volg je bij Best Nails in Apeldoorn. Manicure of nagelstyliste, een beroep met volop kansen in de creatieve groeimarkt. De vakbekwame en ervaren nagelstyliste heeft een prachtig beroep met talloze mogelijkheden en nieuwe uitdagingen. Bel voor een afspraak en laat u geheel vrijblijvend informeren over onze opleidingsmogelijkheden. CND levert een compleet pakket wat u nodig heeft on totale schoonheids voor handen en voeten te kunnen aanbieden. Deze belofte gaat verder dan onze innovatieve producten, handeleidingen en diensten. Als bedrijf ontstaan door wetenschappelijkije innovaties, plaatst CND scholing als de hoekstenen voor succes voor nagelsalons en spa professionals. 

Waarom Best Nails? Moderne opleidingsruimte dat plaats biedt aan vijf cursisten, met twee professionele docenten voor een prettige, maar toch pittige en gedegen cursustijd. Wij werken met CND kunstnagelproducten en met topmerken op het gebied van nagelverzorging uit Amerika. In de groothandel verkopen wij tevens CND producten, en met deze producten zult u ook in de cursus werken. Tevens kun u zich bij ons opgeven voor de diverse nagelwedstrijden.  Als distributeur van CND kunt u bij ons extra wedstrijdtrainingen volgen op topniveau. Gratis: – advies en begeleiding bij het starten van je nagelsalon – bijscholing / extra trainingen – permanente voorlichting over nieuwe ontwikkelingen In ons inkoopcentrum Best Nails te Apeldoorn is alles op het nagelgebied verkrijgbaar! Niet onbelangrijk: we staan bekend om onze behulpzame en vriendelijke service.

Best Nails nagelproducten

Team Best Nails:

Als eerst wil ik u voorstellen aan team Best Nails: 

Vanessa van Veenendaal:  1999 Diploma schoonheidsspecialiste

2000 Diploma All-Round nagelstyliste

2002 Diploma specialisatie elektrisch ontharen

2002 Best Nails opgericht

2005 3e plaats Benelux Fantasie nail-art

2006 1e plaats Nederlands Kampioenschappen Nail design

2007 Deelname aan de Europese kampioensachappen

2007 1e plaats Benelux kampioenschappen french manicure

2010 Diploma pedicure

2013 E.A. docent voor CND

Manon Linthorst:                 2009 Diploma All-Round nagelstyliste

2010 Werkzaam bij Best Nails

Rachel Langenberg:           2010 Diploma All-Round nagelstyliste

2010 Diploma schoonheidsspecialiste

2010 Werkzaam bij Best Nails

2014 Per 1 Juni zelfstandig ondernemer binnen Best Nails

Diana Hendriks:                  2013 Opleiding nagelstyliste

2014 Zelfstandig ondernemer binnen Best Nails

Best Nails werkt uitsluitend met zeer hoogwaardige CND producten van TOP-kwaliteit. Alle producten zijn veilig voor u om te dragen en veilig voor ons om aan te brengen. Uiteraard volgen wij de laatste trends op het gebied van nagelstyling.

Om goed verzorgde nagels te houden is het noodzakelijk om elke drie tot vier weken terug te komen naar onze salon voor een nabehandeling.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het corrigeren van afgebeten nagels, nagels die omlaag of omhoog groeien, scheve-, misvormde- of ribbelnagels. Bij deze probleemnagels moet wel worden uitgegaan van minimaal één nabehandeling per twee a drie weken.

Wij zetten ook nagels met gekleurde acryl en doen heel veel aan nail-art. Steeds vaker zie je ook dat de teennagels worden behandeld. Op dit moment is dit in Amerika al de gewoonste zaak van de wereld.

Iedereen wilt toch ook mooie teennagels?De behandeling van de teennagels kan worden aangevuld met een schoonheidsbehandeling voor de voeten. Bij deze behandelingen moet u denken aan een warm voeten bad, scrubben en onderbeenmassages .

Wij werken volgens afspraak waardoor we de klant de tijd kunnen geven die gewenst is. Voor onze prijzen kunt u contact met ons opnemen. Deze verschillen namelijk omdat wij een mooie nagel geheel naar uw wensen maken. Van Manicure tot Acryl nagelen en van Brisa gel to CND Shellac

Is uw interesse gewekt bel dan snel voor een afspraak of
voor verder vrijblijvende informatie
(055) 534 71 78 / 06-53647473
of kom gewoon zelf eens kijken op het adres:
Arnhemseweg 137 te Apeldoorn.

 

Best Nails nagelproducten

 

 

Reacties

Cookieinstellingen