Orpheus viert groots feest 6000 bezoekers

‘Het is zeker een moment om te feliciteren’, zegt directeur Meta Neeleman in de propvolle foyer van het theater. Drie jaar lang moest het theater fors bezuinigen en reorganiseren. ‘We hebben ervoor gekozen om deze dag groots te vieren en dat durven we, omdat het Orpheus gewoon beter gaat en ik vind dat we dat mogen vieren met heel Apeldoorn.’ Elke Apeldoorner heeft dan ook een uitnodiging voor het feest ontvangen. 6000 van hen besloten er dus te komen.

Speciaal programma

‘Het is hier altijd een feestje’ zegt een trouwe bezoekster van het theater. Vandaag laat ik mij verrassen. Er is een lang programma met Apeldoornse artiesten.’ Het theater heeft een speciaal programma samengesteld om ook Apeldoorners naar het theater te lokken die niet zo vaak komen.

‘Ze kunnen zo zien hoe leuk theater is. Het is allemaal vrij toegankelijk,’ aldus de directeur. ‘We hebben een heel breed programma voor de allerkleinste kinderen tot het grote dansfeest en popfestival vanmiddag. Ik wil gewoon dat mensen denken: ‘Theater is eigenlijk leuk en de komende jaren staan dan ook in het teken van een hechtere verbinding van theater Orpheus en de stad Apeldoorn.” Bron Omroep Gelderland

Reacties