Hét moment om bestuursleden te ontmoeten

De wijkraad Apeldoorn Zuid houdt maandagavond 13 april in dok Zuid haar jaarlijkse openbare ledenvergadering. Inwoners van Apeldoorn Zuid zijn van harte uitgenodigd deze bij te wonen. Hét moment om bestuursleden en commissieleden van de wijkraad te ontmoeten. 

Opvallend vergaderpunt is de presentatie van het project ‘ Zuid doet samen’. Een initiatief van Buurtcoöperatie Zuid dat inwoners helpt bij de gevolgen van de veranderingen in de zorg. De wijkraad en ‘Zuid doet samen’ zijn onlangs een samenwerking aangegaan, mede daarom aandacht hiervoor.

Praatje maken

Na afloop van de vergadering is er volop gelegenheid  een praatje  te maken met de bestuursleden van de wijkraad. Maar men kan bijvoorbeeld ook nader kennismaken met de buurtregisseur, afgevaardigden van politieke partijen, de wijkagent of de Stadsdeelmanager van Apeldoorn Zuid.

Koffie of thee staat klaar

De vergadering begint om 19.30 in dok Zuid. Vanaf 19.00 uur staat de koffie of thee klaar.  Het adres van dok Zuid is 1e Wormenseweg 460, parkeren gratis. Voor meer informatie:www.wijkraadapeldoornzuid.nl

Reacties